lunes, 1 de abril de 2013

CASAL D'ESTIU 2012



Hola nois i noies!!!


S’apropa  el fi de curs, ja que en uns dies iniciarem el 3r trimestre. 

Arriba el bon temps, la calor, i nosaltres ja tenim el pensament en el Casal d’Estiu 2013. 


Abans de parlar-vos de com serà el Casal d’aquest any, em pensat que seria divertit fer un cop d’ull al del curs passat. 


El Casal va ser molt divertit pels profes que ho vam organitzar, ja que ens ho vam passar molt bé amb vosaltres, us vau portar super bé  a les sortides, durant les gimcanes i les diferents activitats vau ser molt participatius, els moments de “piscina”, no tenen preu, va ser una passada mullar-nos amb la mànega i poder tirar-vos a la piscina, jejeje.


Resumint l’experiència podríem dir que va ser GENIAL  I   DIVERTIDISIM compartir el casal amb tots  vosaltres. Gràcies nois !!!


L’últim dia, no va ser un dia més, va ser un dia molt especial, ja que vam fer una festa divertida, amb jocs i activitats, i amb un esmorzar ….inesperat  i un tant peculiar !!! ( si no vas participar en el nostre Casal, pregunta al teu company/a  què van esmorzar aquell dia).



El profe Francisco i jo us podríem dir moltes coses del Casal d’estiu 2012, però…em pensat que els participants us ho podrien explicar millor, ja que van ser ells els que van viure l’experiència. 


Us deixem els comentaris que van fer els vostres companys/es, per definir el   CASAL D’ESTIU !!!


Esperem que us agradi i que us entrin moltes ganes de participar en el Casal d’estiu 2013!!!

US ESPEREM !!!








































No hay comentarios:

Publicar un comentario